Zclub討論區 Z板

楼主: 黑暗大魔王

V2-POWER-哈啦專區

都沒有人要搶百喔^^~~~

大家晚安啦~~~~~~~~~~~~~拜

既然看到有人說要搶百了~~~~

那我就~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

不客氣了~~~~~~~~~

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GET~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

啊~~這不是上次那位搶我百的那位大叔嗎!!!!好樣的!!這也讓你搶到!哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈~拜

什麼叫做大叔.....好歹我也才大你兩歲

Nothing's Gonna Change My Love For You
Arranger:George Leong

杜德偉-Best Love 2

If I had to live my life without you near me
The days would all be empty The nights would seem so long
With you I see forever oh so clearly I might have been in love before
But it never felt this strong Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now, touch me now, I don't want to live without
*Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
one thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
You'll only change my hole life through but
Nothing's gonna change my love for you*
If the road ahead is not so easy Our love will lead a way for us
Like a guiding star I'll be there for you If you should need me
You don't have to change a thing I love you just the way you are
So come with me and share the view I'll help you see forever too
Hold me now, Touch me now I don't want to live without

誰都不能改變我對你的愛

如果我的生命中沒有你
日子將會空洞無味,長夜漫漫了無生趣
和你在一起我看見了永恆
以前我也曾愛過人,但從未有如此的感覺

我們的夢還年輕,乘著夢想,我們隨心所欲
抱緊我,觸摸我時,你就能感覺
我的生命中不能沒有你

誰也不能改變我對你的愛
到現在你該知道我有多愛你
有一點你可以確信的是
除了你的愛我別無所求

誰也不能改變我對你的愛
到現在,你該明暸我有多愛你
只有你能改變我的生命
但誰也改變不了我對你的愛

前面的路途如果艱難,愛是明亮星星指引我們該向何方
只要你需要我時,我便會出現在你身邊
不要為我改變你自己,我就是喜歡你現在的樣子

跟我來,與我分享一切
我會讓你看見我們的未來
抱緊我,觸摸我時你便能感覺
我的生命中不能沒有你

這首歌也很好聽捏

要睡了大家晚安喔推推推~~~~~~~~~~~~

什麼~~@o@…你說你才大我兩歲,我才不行咧!誰叫你的照片看起來那麼像大叔~
哈哈哈哈哈哈哈哈哈,開玩笑的啦~別打我

大家早啊~早起的鳥兒~沒蟲吃~

各位同學大家早阿~~~
今天~~又是美麗的一天~~~
不知大家的心情......

來不及了,小弟弟我要去趕火車啦~~~

大家午安啊 !很閒的一天又要開始囉!說閒也不閒;說忙也不忙,反正就是自由啦!天啊!偶再說什麼啊!自言自語胡亂說一通~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

回覆給:鶷D子
人家都說我長的很幼齒...........竟然被妳說成這樣@@||

小不點<-----------------沒正常過.........哈

路過的  发表于 2005-8-10 12:26:04

我在FZR版看到 說V2 POWER在高雄@@我很慶幸 因為我也是高雄人^^
最近剛牽入一台FZR的車 想說等考到駕照在騎過去幫我看看車況如何
還有請問有在做汽門間隙+洗化油器+同步+混合比的服務,價格大約在多少?
因為我是剛滿18的新手..對於FZR不太敢亂動 所以我想騎到會修FZR的機車行
給妳們看看

Yahoo